Hallituksen esittely

Jani Pinola, Oulu
Hallituksen puheenjohtaja, nettivastaava ja vertaistukitoimija

Koin ensimmäisen työuupumukseni opiskeluaikana, ja siitä asti olen opetellut elämään uupumuksen kanssa niin työelämässä kuin sen ulkopuolellakin. Innostuin mukaan yhdistystoimintaan, koska kokemusten jakaminen vertaistukena on tärkeä hoitomuoto, ja yhteiskunnallisen keskustelun lisääminen edesauttaa ongelman ymmärtämistä ja ennaltaehkäisyä.

“There is a theory which states that if ever anyone discovers exactly what the Universe is for and why it is here, it will instantly disappear and be replaced by something even more bizarre and inexplicable. There is another theory mentioned, which states that this has already happened.” ― Douglas Adams, The Restaurant at the End of the Universe

Sanna Tuuli, Oulu
Rahastonhoitaja ja vertaistukitoimija

Olen itse kokenut työuupumuksen vuosia sitten. Koen, että vertaistuella on suuri merkitys työuupumuksen kokeneille.

”Respect yourself enough to walk away from anything that no longer serves you, grows you, or makes you happy. ”

Mirja Tuulikari, Helsinki
Hallituksen sihteeri

Olen läpikäynyt työuupumuksen muutamia vuosia sitten ja kouluttautunut kokemusasiantuntijaksi. Uupuneelle vertaistuki on ammattiavun rinnalla tärkeä tuki ja on hienoa saada olla mukana Uupuneet ry:n toiminnassa ja sitä kautta mahdollistaa yhdistyksen jäsenille vertaistukitoimintaa.

Each day give yourself a little timeout to sit quietly and be thankful for all that you have

Mari Alakulju, Rovaniemi
Hallituksen jäsen ja vertaistukitoimija

Olen koulutukseltani psykiatrinen sairaanhoitaja ja myöhemmin opiskellut psykologiaa, agrologiaa ja sosiologiaa. Uuvuin vaikeasti 2010 paikkeilla ensimmäisen kerran. Olen saanut kokea, kuinka uusi ja outo asia uupuminen oli ja on jossain määrin vieläkin. Toipumiseni on vienyt aikaa, koska sitä ei tunnistettu niin vakavaksi, kuin se lopulta oli. Olen opetellut elämään uupumisen jälkeen ja sen kanssa. Nyt koenkin äärettömän tärkeäksi olemalla itse osana vertaistukitoimintaa ja kaikkea sitä työtä, mikä vie uupumuksen tunnistettavuutta ja hoitoa eteenpäin.