Hallituksen esittely

Jani Pinola, Oulu
Hallituksen puheenjohtaja, nettivastaava ja vertaistukitoimija

Koin ensimmäisen työuupumukseni opiskeluaikana, ja siitä asti olen opetellut elämään uupumuksen kanssa niin työelämässä kuin sen ulkopuolellakin.

Innostuin mukaan yhdistystoimintaan, koska kokemusten jakaminen vertaistukena on tärkeä hoitomuoto, ja yhteiskunnallisen keskustelun lisääminen edesauttaa ongelman ymmärtämistä ja ennaltaehkäisyä.

”When I am down or when I have bad periods of my life, I always think that as long as I manage to end up in my bed alive, I am a successful human being”.  ―Aurora Aksnes

Sari Virtanen, Ylöjärvi
Hallituksen sihteeri ja vertaistukitoimija

Olen Ylöjärveläinen perheenäiti ja entinen tietoliikennealan työntekijä. Uupumus todettiin 2015 kiireisen perhearjen, työarjen sekä rankan liikunnan yhdistämisestä. Sain myös ohimenevän aivojen verenkirtohäiriön (TIA). Myöhemmin todettiin uupumus- ja masennus.

Olen kouluttautunut Mielen ry:n kokemusasiantuntijaksi (2018), käynyt Kelan SILMU-kuntoutuksen ja kouluttautunut Metsämieli-vetäjäksi, koska olen saanut luonnosta apua toipumiseen.

Aloitan ilolla uutena hallituksen jäsenenä Uupuneet ry:ssä. Ennaltaehkäisyn näkökulma on mielestäni äärimmäisen tärkeä. Ottakaa rohkeasti yhteyttä ja tilatkaa kokemusasiantuntija kertomaan mitä voi tehdä jo ennalta uupumisen torjumiseksi.

Piia Vinkki, Rovaniemi
Vertaistukitoimija

Olen itse vaikean työuupumuksen läpikäynyt. Olen ollut mukana perustamassa Uupuneet ry:tä ja toiminut yhdistyksessä erilaisissa vapaaehtoistehtävissä. Olen osallistunut OLKA Oulun järjestämään vertaistukitoimijoiden TOIVO-valmennukseen.

Haluan olla osaltani mahdollistamassa vertaistukea uupumuksen läpi käyville ja ennaltaehkäisevästi lisätä tietoa uupumuksesta.

”Never be a prisoner of your past. It was just a lesson, not a life sentence.”