Tulevat tapahtumat

Vertaistuki

Vertaistukitapaamiset on tarkoitettu yhdistyksen jäsenille. Voit osallistua vertaistukitapaamiseen yhden kerran ilman jäseneksi liittymistä.

Ilmoita osallistumisestasi osoitteeseen vertaistuki@uupuneet.fi. Kirjoita sähköpostin aihekenttään vertaistukiryhmän paikkakunnan nimi (esim. ”Kuopio”) tai ”Verkkotapaaminen”.

Tapaamiset toteutetaan ilmoittautumisten mukaan, joten pyydämme että ilmoittaudut ajoissa. Muista myös ilmoittaa, mikäli osallistumisesi peruuntuu viime hetkellä.

Verkkotapaamiset

2.2. klo 18.00
16.2. klo 18.00
2.3. klo 18.00

Helsingin vertaistukiryhmä

Seuraava livetapaaminen ilmoitetaan myöhemmin.

Kuopion vertaistukiryhmä

Seuraava livetapaaminen ilmoitetaan myöhemmin.

Lahden vertaistukiryhmä

Seuraava livetapaaminen ilmoitetaan myöhemmin.

Oulun vertaistukiryhmä

Seuraava livetapaaminen ilmoitetaan myöhemmin.

Turun vertaistukiryhmä

(20.1. klo 17.30) peruttu rajoitusten vuoksi

Yhdistyksen kokoukset

Seuraavasta kokouksesta tiedotetaan myöhemmin.

Lähemmäs Luovuutta -ryhmä

”Luovuuden, ja ratkaisukeskeisen terapian keinoin alamme yhdessä rakentaa kukin omaa art journalia – tehdään siitä toiveidemme tynnyri, jonne laitetaan uupumukset ja unelmat.”

Ryhmä kokoontuu kerran kuussa Discordissa, ja ryhmää ohjaa ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti Henna Laitinen.

(Pe 6.11. klo 17-18.30)
(Pe 4.12. klo 17-18.30)
(Pe 15.1. klo 17-18.30)
Pe 12.2. klo 17-18.30
Pe 5.3. klo 17-18.30
Pe 9.4. klo 17-18.30

Yhteistyö graduntekijän kanssa

Vuoden 2021 aikana Uupuneet ry on mukana Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnassa tehtävässä graduprosessissa uupuneiden ja uupumisriskissä olevien verkkopalveluun liittyen.

Uupuneet ry:n jäsenillä on mahdollisuus osallistua kevään 2021 aikana tutkimuksen toteutukseen mm. päiväkirjojen ja työpajojen muodossa.

Lisätietoja:
Uupuneet ry, Piia Vinkki puheenjohtaja@uupuneet.fi
Palvelumuotoilun opiskelija Minna Heikkinen mheikki8@ulapland.fi

Yhteistyö väitöskirjatutkijan kanssa

Uupuneet ry on mukana Lapin yliopiston yhteiskuntatieteelliseen tiedekuntaan tehtävässä väitöstutkimuksessa, jossa tutkitaan, miten työntekijät kokevat tulevansa lähiesimiestensä taholta kuulluksi ja ymmärretyksi. Tutkimuksen kohderyhmänä ovat henkilöt, joiden työkyky on heikentynyt pitkittyneen työstressin aiheuttaman työuupumuksen tai muun syyn vuoksi, ja jotka ovat keskustelleet tilanteestaan lähiesimiehensä kanssa.

Tutkimukseen etsitään kohderyhmään kuuluvia henkilöitä haastateltavaksi ja/tai kirjoittamaan kokemuksistaan lähiesimiehen kanssa käymistään keskusteluista. Jos haluat osallistua tutkimukseen tai olet kiinnostunut kuulemaan tutkimuksesta lisää, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse tnaatane@ulapland.fi.

Lisätietoja: tutkija Tuula Näätänen, tnaatane@ulapland.fi.