Yhdistyksen jäsenyys

Lue Uupuneet ry:n säännöt ennen jäsenhakemuksen täyttämistä.

Liity jäseneksi
Täytä lomakkeen tiedot ja klikkaa lomakkeen alla olevaa Lähetä jäsenhakemuksesi -painiketta. Pakolliset kentät on merkitty asteriskilla (*). Käsittelemme jäsenhakemukset viikoittain ja lähetämme sinulle tarvittavat tiedot jäsenmaksun suorittamista varten sähköpostitse.
Varsinainen jäsen voi olla 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen. Kannatusjäsen voi olla yksityishenkilö, yhteisö tai yritys. Alennetun jäsenmaksun perusteeksi käy työttömyys tai opiskelu, pitkäaikaissairaus tai muu alentunut maksukyky – pyydämme lisäämään lyhyen perustelun alla olevaan Viesti-kenttään.
Kerro lyhyesti kuinka löysit meidät: Kuulitko kenties kaverilta tai löysitkö somekanavilta? Auttoiko hakukone vai hoksasitko jotakin muuta kautta?
Vapaa viestikenttä kysymyksiä tai muuta lisätietoa varten.
Uupuneet ry:n jäsenellä on velvollisuus maksaa jäsenmaksu vuosittain, sekä noudattaa yhdistyksen sääntöjä ja päätöksiä. Uupuneet ry:n jäsen ei saa käyttää hyväkseen tai jakaa yhdistyksen tapahtumissa saatuja henkilökohtaisia tietoja ulkopuolisille ilman asianomaisten lupaa. Uupuneet ry:n jäsenellä on velvollisuus hoitaa ne tehtävät, jotka hän on ottanut vastaan, ja toimia yhdistyksen päämäärien hyväksi. Jäsenen velvollisuus on ilmoittaa ajan tasalla oleva sähköpostiosoitteensa tai muu yhteystieto yhdistyksen jäsenrekisteriin.