Yhdistyksen jäsenyys

Lue Uupuneet ry:n säännöt ennen jäsenhakemuksen täyttämistä.

Liity jäseneksi
Täytä lomakkeen tiedot ja klikkaa lomakkeen alla olevaa Lähetä jäsenhakemuksesi -painiketta. Pakolliset kentät on merkitty asteriskilla (*). Käsittelemme jäsenhakemukset viikoittain ja lähetämme sinulle tarvittavat tiedot jäsenmaksun suorittamista varten sähköpostitse.
Jäsenmaksujen hinnat vuodelle 2021: Varsinainen jäsen ja kannatusjäsen (yksityishenkilö) 19,00€; kannatusjäsen (yritys) 200,00€. Varsinainen jäsen voi olla 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen. Kannatusjäsen voi olla yksityishenkilö, yhteisö tai yritys.
Kerro lyhyesti kuinka löysit meidät: Kuulitko kenties kaverilta tai löysitkö somekanavilta? Auttoiko hakukone vai hoksasitko jotakin muuta kautta?
Vapaa viestikenttä kysymyksiä tai muuta lisätietoa varten.
Uupuneet ry:n jäsenellä on velvollisuus maksaa jäsenmaksu vuosittain, sekä noudattaa yhdistyksen sääntöjä ja päätöksiä. Uupuneet ry:n jäsen ei saa käyttää hyväkseen tai jakaa yhdistyksen tapahtumissa saatuja henkilökohtaisia tietoja ulkopuolisille ilman asianomaisten lupaa. Uupuneet ry:n jäsenellä on velvollisuus hoitaa ne tehtävät, jotka hän on ottanut vastaan, ja toimia yhdistyksen päämäärien hyväksi. Jäsenen velvollisuus on ilmoittaa ajan tasalla oleva sähköpostiosoitteensa tai muu yhteystieto yhdistyksen jäsenrekisteriin.